Primarul Robu, anunț populist legat de scandalul aerului condiționat în vehiculele RATT

Primarul Robu, anunț populist legat de scandalul aerului condiționat în vehiculele RATT

0
DISTRIBUIȚI

Pornirea climatizării printr-un sistem centralizat de la dispecerat – a fost soluţia găsită de Regia Autonomă de Transport Timişoara pentru a evita situaţiile în care călătorii sunt nevoiţi să facă saună în vehiculele regiei pentru că şoferii refuză să pornească sistemele de aer condiţionat. Deşi regia susţine că toate vehiculele care au defecţiuni la sistemul de climatizare sunt retrase de pe teren, cetăţenii se plâng că în continuare de faptul că de multe ori coboară din vehiculele regiei uzi.


Primarul Nicolae Robu a promis că va merge personal pe teren pentru a verifica dacă instalaţiile de climatizare merg sau nu.

„Mi-aţi sesizat că nu merge climatizarea pe unele mijloace RATT. Eu l-am contactat imediat pe directorul RATT, care mi-a dat un răspuns pe care eu nu îl pot verifica. Aştept feedback-uri şi anume răspunsul că este dispoziţie dată pentru toate mijloacele de transport în comun să folosească climatizarea şi că de fapt tot sistemul este unul cu comandă de la distanţă, unul informatizat. Nu şoferii sau vatmanii dau drumul sau opresc climatizarea. Climatizarea porneşte automat de la o anumită temperatură şi se opreşte automat de la o anumită temperatură de la o anumită distanţă pentru toate mijloacele de transport aflate în trafic. Când se sesizează pe sistem că există anumite defecţiuni la anumite echipamente de climatizare atunci se retrag în depou pentru intervenţii remediative acele mijloace de transport în comun. Asta mi s-a spus, eu nu le pot face pe toate şi nu am apucat să mă duc personal să văd, dar îmi propun ca în perioada următoare să merg şi cu tramvaiele şi cu autobuzele şi cu troleibuzele personal pentru a vedea şi evident că o să mă duc unde nu o să ştie nimeni”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.