Primarul Robu anunță modernizări în cartierul Dacia. Vezi cum îl compară cu...

Primarul Robu anunță modernizări în cartierul Dacia. Vezi cum îl compară cu zona în care locuiește

1
DISTRIBUIȚI

La cinci ani de când este primar al Timişoarei, Nicolae Robu promite că va trece şi la modernizarea altor cartiere decât cel în care locuiește. Astăzi, edilul a informat că următoarea zonă în care se vor face amenajări şi modernizări este Dacia. Locuitorii din zona care va intra în modernizare nu vor avea totuși parte de aceleaşi dotări ca şi cei care au norocul să locuiască în acelaşi cartier cu primarul. Spre exemplu, deocamdată în Dacia nu se va construi o fântână cu jocuri de lumini în valoare de 100.000 de euro, ca în Soarelui.

„Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră ştiţi cum era prin faţa Şcolii generale numărul 30. Era o stradă pur şi simplu care era carosabilă şi chiar în faţă era un platou mic, hai să zicem folosit ca parcare.


Ei bine, am desfiinţat strada şi în loc am amenajat un platou pe toată suprafaţa dintre clădiri. Am creat astfel o piaţeţă care are în mijloc o fântână cu jocuri de apă şi de jur împrejur o mulţime de bănci, de copacei puşi în ghivece foarte mari cu jardniere de flori. Cetăţenii din zonă se bucură foarte mult de această amenajare. În permaneţă băncile sunt pline de oameni care se simt bine acolo în susurul apei înconjuraţi de flori. Am făcut o asemenea amenajare cu gândul că în acea piaţetă vom organiza şi evenimente culturale de anvergură redusă, în preocuparea pe care o avem de a aduce arta la consumatori. Am luat în analiză zona Dacia pentru următoarea amenajare cu gândul să fie coresponzătoare şi pentru spectacole. Luăm în calcul să facem anul acesta încă două – trei dacă nu reuşim anul acesta din cauza birocraţiei, atunci rămâne o sarcină pentru 2018″, a declarat primarul Nicolae Robu.

Întrebat dacă planul primăriei include şi construirea unei fântâni, primarul a că „nu este prevăzut. Deocamdată facem o piaţetă. Nu ştiu cât a costat fântâna din Soarelui, unde se pretează facem şi mai frumoase decât aceea”.

1 COMENTARIU

  1. Boss Robu, nu ma lasi si pe mine 3 luni primar ? sa imi amenajez si eu zona in care stau … modern … dupa care …. daca mai ai bani pe urmatoarele 10 mandate …. te las inapoi …. nu de alta …. dar chiar iti bati joc de noi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.