Primul centru din Timișoara unde se pot îndepărta tatuajele. Cât durează operațiunea...

Primul centru din Timișoara unde se pot îndepărta tatuajele. Cât durează operațiunea (P)

0
DISTRIBUIȚI

Un tatuaj cu numele fostului sau fostei devine o povară cu trecerea timpului, dar și pentru asta există, din fericire, o soluție. Urban Beauty Care este primul centru din Timișoara care are un echipament de ștergere a tatuajelor.

”Totul începe cu o evaluare – stabilim cât de vechi este tatuajul, câte culori s-au folosit. Cu cât este mai nou și cu cât s-au folosit mai multe culori cu atât îndepărtarea lui presupune mai multe ședințe. Îndepărtarea unui tatuaj realizat într-un mediu profesionist, cu o singură culoare, de concentrație medie se realizează în trei – opt ședinte. Ședintele se fac la interval de 4-6 săptămâni. Nu este o procedură mai dureroasă decât cea de realizarea tatuajului. Cu două săptămâni înainte de începerea procedurii nu se recomandă bronzarea naturală sau la solar. Pacientul își poate relua activitățile zilnice imediat după realizarea procedurii de îndepărtare a tatuajului cu laser. Zona afectată trebuie ferită cel puțin 4 săptămâni de bronzarea naturală sau solar”, a explicat Andrei Dekan, proprietarul centrului.


Procedura nu se aplică gravidelor și nu este recomandată persoanelor cu disfuncții ale inimii, care suferă de diabet, epilepsie sau cele care au leziuni ale pielii în zona tatuată.

Pe lângă îndepărarea tatuajelor, Urban Beauty Care oferă și servicii complete de remodelare și întreținere corporală. Cavitația, supranumită și liposucția virtuală. este o terapie non-invazivă care se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvență care datorită presiunii pe care o generează provoacă formarea de mici bule de gaz și succesiva lor implozie, rupând în acest fel membranele celulelor adipoase, . Odata dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic. De asemenea sunt asigurate proceduri ca presoterapie, lipo-laserul, electrostimularea, vacuumul, împachetări, radio frecvență, epilare definitivă și masaj anticelulitic, de relaxare, therapeutic și pentru nou-născuți.

Centrul beneficiază de spații special amenajate pentru fiecare dintre proceduri, având asigurate inclusiv dușuri. De asemenea, personalul este calificat pentru a putea asigura servicii la cele mai înalte standard de calitate. Urban Beauty Care are sediul în Timișoara pe str. Aries nr. 3 et. 2. Programări și rezervări se pot face la tel. Alte detalii găsiți pe www.urbanbeautycare.ro.