Program special pentru copii la Shopping City Timișoara de Ziua Copilului (P)

Program special pentru copii la Shopping City Timișoara de Ziua Copilului (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-528423688">

Shopping City Timișoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din Timișoara, găzduiește cea de-a doua ediție a expoziției Young Builders – Lumea fascinantă a cărămizilor LEGO, între 1 – 4 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00, în zona magazinului Zara, la parterul centrului comercial.

Organizată cu ocazia Zilei Copilului, dar spre bucuria întregii familii, expoziția oferă șansa vizitatorilor de a admira adevărate construcții, create integral din cărămizi LEGO, cu multă grijă și precizie.

Pentru copiii care își doresc să construiască folosind cărămizi LEGO, Shopping City Timișoara a amenajat o zonă special pentru aceștia, unde sunt așteptați să descopere lumea creativă a construcțiilor LEGO.

În fiecare zi, în perioada 1-4 iunie, începând cu ora 18:00, vor fi organizate ore de animație și un concurs LEGO de echipa Clever Frog, iar intrarea la aceste activități și evenimente este liberă.

În plus, pe 4 iunie,  de la ora 18.00, în parcarea Shopping City Timișoara va avea loc evenimentul BT MOTOR WEEK, în cadrul căruia copiii sunt invitați la karting iar adulții la concurs de îndemânare auto și verificarea tehnică gratuită pentru mașini iar de la ora 19.00 un super concert SMILEY.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook.