Recital de chitară alături de Horea Crişovan la deschiderea festivalului Lugoj Clasic

Recital de chitară alături de Horea Crişovan la deschiderea festivalului Lugoj Clasic

0
DISTRIBUIȚI
Cea de-a doua ediţie a festivalului Lugoj Clasic va debuta cu un recital de chitară susţinut de Horea Crişovan

Cea de-a doua ediţie a festivalului Lugoj Clasic – care va avea loc în perioada 6 – 18 iunie – va debuta cu un recital de chitară susţinut de Horea Silviu Crişovan, un nume cât se poate de cunoscut printre melomanii din întreaga ţară, graţie colaborările sale în diverse proiecte muzicale. Printre piesele care se vor auzi la faţa locului se vor număra  compoziţii incluse pe materialul discografic de autor, „My Real Trip”, al artistului, „compoziţii proprii înregistrate pe parcursul a zece zile, în garsoniera mea de 23 de metri pătraţi“, după cum spunea chiar el.

Evenimentul care va deschide cea de-a doua ediţie a festivalului va avea loc la Casa Bredicenilor din Lugoj şi va include şi un vernisaj de fotografie Oana Stoian.


Festivalul va continua cu un recital de muzică în limba ebraică (7 iunie), un recital in memoriam Tiberiu Brediceanu susţinut de Aura Twarowska (mezzosoprană) şi Manuela Iana Mihăilescu (pian) în data de 8 iunie şi un recital de muzică instrumentală susţinut de West Brass Quintet (10 iunie). Printre evenimentele care se vor desfăşura în cadrul festivalului se mai numără lansări de carte, reprezentaţia Huoooo! A Teatrului Auăleu şi o prezentare de costume de folclor contemporan, aceasta din urmă încheind cea de-a doua ediţie a festivalului. Intrarea la toate evenimentele incluse în festival este liberă.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.