Reproșurile lui Dragnea pentru Grindeanu după ce i s-a retras sprijinul politic...

Reproșurile lui Dragnea pentru Grindeanu după ce i s-a retras sprijinul politic premierului

0
DISTRIBUIȚI

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urmă cu câteva minute, că ședința Comitetului Executiv Național de analiză a fost anunțată încă de când guvernul Grindeanu a fost instalat.


”Sigur că exista varianta în care să facem o evaluare superficială, în care lucrurile care nu merg să fie ascunse, sau era varianta nu foarte confortabilă să spunem adevarul, indiferent cât ar fi de crud. (…) Analiza ne-a arătat că direcția este bună, dar că viteza de implementare este problema”.

”Trebuia un ritm mai mare de investiții publice, analizând acest document, majoritatea colegilor, inclusiv eu, am tras concluzia că o parte, nu mică, din membrii guvernului nu iau foarte în serios programul de guvernare, nu au reușit să se coordoneze”, a afirmat liderul PSD.

Dragnea i-a reproșat lui Grindeanu că nu a așteptat votul și a plecat. ”Din păcate premierul nu a așteptat și a spus că își dă demisia dacă Iohannis nominalizează un premier de la PSD și putem să-l excludem din partid că nu-l interesează”, a susținut președintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.