Robu jigneşte din nou jurnaliştii care au scris că a pierdut alegerile...

Robu jigneşte din nou jurnaliştii care au scris că a pierdut alegerile în PNL: „Ei poate cred că au minte multă, dacă e multă sigur nu e bună”

0
DISTRIBUIȚI

În PNL Timiş domnesc pacea şi armonia, dă asigurări liderul filialei Nicolae Robu, după ce candidatul susţinut de timişeni în cursa pentru şefia PNL, Cristian Bușoi, a pierdut în faţa lui Ludovic Orban la un scor ruşinos. Robu spune că în filială nu există tensiuni după ce liberalul Ben-Oni Ardelean a făcut parte din echipa lui Ludovic Orban, echipă care a şi câştigat. De menţionat este şi faptul că Nicolae Robu a pierdut cu un scor la fel de mic cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, subiect pe care a refuzat să îl comenteze. Acesta a jignit din nou o parte a presei.

„Apropo de cum a fost la congres, pentru că am văzut tot felul de bazaconii scrise de oameni care nu ştiu ce au în interiorul cutiei craniere, ei poate cred că au minte multă, dacă e multă sigur nu e bună.


Nu are nicio legătură ceea ce scriu astfel de indivizi cu ceea ce se întâmplă în PNL. Eu, dar pot vorbi şi în numele celorlalţi colegi din PNL alături de care am pierdut ca echipă, nu o să facem niciodată ce au făcut în Timiş unii şi ce mai continuă să facă în urma înfrângerii. (…) Noi am depăşit momentul alegerilor şi numai oamenii cu mintea sub un anumit nivel nu ar înţelege că PNL are o conducere ultra legitimă care a câştigat printr-un scor net”, a declarat Robu.

Acesta a comentat şi despre colegul său Ben-Oni Ardelean, singurul membru al PNL Timiş care a fost ales în structura naţională de conducere a partidului.

„Eu niciodată nu am spus că nu îl consider membru. Am spus că în ultima vreme nu a prea fost prezent în faţa filialei. S-a rupt şi asta nu îi face bine nici lui ca percepţie în rândul colegilor. Atât. Cum să nu fie membru? Ne bucurăm că este membru în conducere, cum ar trebui să se bucure toţi din PNL Timiş că noi împreună suntem o echipă, oameni buni. Puteţi înţelege asta, bine. Nu puteţi, fiţi sănătoşi şi credeţi altceva, că eu chiar nu îmi irosesc timpul. (…) Dacă Ludovic Orban ar fi fost coleg de filială cu noi, crescut aici în rândurile noastre, filiala Timiş ar fi mers cu Ludovic Orban. Şi Cristian Buşoi şi Ludovic Orban sunt oameni valaoroşi (…) am optat pentru Cristian Buşoi din argumentele pe care le-am spus şi între care a intrat şi unul de ordin sentimental ce ţine de componenta umană din noi că nu suntem roboţi”, a mai declarat primarul. Robu a refuzat să mai facă alte comentarii pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.