Robu, sfat pentru PSD cu privire la sala polivalentă, după ambuteiajele de...

Robu, sfat pentru PSD cu privire la sala polivalentă, după ambuteiajele de la mitingul aviatic

0
DISTRIBUIȚI

Mai bine de o oră şi jumătate – atât au stat în trafic timişorenii şi cei veniţi din alte oraşe pentru a lua parte la mimtingul aviatic de ieri, de la Aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara.


Cozile de maşini s-au întins pe kilometri întregi cu aproximativ o oră înainte de începerea mitingului. Primarul Timişoarei Nicolae Robu nu a pierdut ocazia de a exploata momentul în favoarea sa, postând pe Facebook un mesaj pentru PSD.

„Renunţaţi la ideea aberantă de a face sala polivalentă de 16.000 de locuri la Giroc! Măcar acum, după ce aţi văzut ce s-a întâmplat cu ocazia mitingului aviatic pe drumul spre aeroport – cale de acces unică, la fel cum avem şi spre Giroc. Kilometri şi kilometri de ambuteiaje bară la bară. Întrebare: a văzut cineva aşa ceva când pe „Dan Păltinişanu” veneau 30.000 de oameni, 40.000 uneori chiar şi mai mulţi pe vremea când în loc de scaune erau bănci şi se stătea şi pe scări, om lipit de om şi sus pe brâu, în picioare. Răspuns: nici vorbă, şi pe atunci strada Podeanu nu era cu patru benzi şi Aleea Ripensia nu era cu trei benzi”, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.