Noi mișcări de trupe la SCM Politehnica. Trei sosiri oficializate sub comanda...

Noi mișcări de trupe la SCM Politehnica. Trei sosiri oficializate sub comanda antrenorului Pero Milosevic. Cine a plecat

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica – transferuri

Formația alb-violetă de handbal masculin a oficializat astăzi trei transferuri pentru viitorul sezon. După ce abia a încheiat ultimul campionat, cu un deznodământ dezamăgitor, SCM Politehnica  a anunțat că se va baza în ediția 2017-18 pe încă doi jucători din fosta Iugoslavie, dar și pe un nou tânăr jucător român. În schimb, tehnicianul Pero Milosevic a renunțat la patru jucători, dintre care trei sunt străini.

Sârbul Milos Orbovic, un inter dreapta de la Vojvodina Novi Sad, Uros Elezovic, inter dreapta din Bosnia, cu o amplă experiență în mai multe campionate, dar și tânărul Didi Hrimiuc, sunt noutățile prezentate de bănățeni.

”Vor urma și alte surprize, nu suntem mulțumiți de locul ocupat la finalul sezonului, locul 6. Ambele obiective nu au fost atinse, am depășit în schimb primul tur în EHF și cu puțin noroc ajungeam în grupe. Reiterăm aceleași ținte, podiumul, respectiv Cupa României”, a declarat Radu Țoancă, directorul SCM Timișoara.

Tehnicianul muntenegrean al echipei a spus, în schimb, că mai așteaptă un jucător pentru îndeplinirea obiectivelor mai ambițioase. ”Vrem să avem un obiectiv în funcție de ce jucători mai luăm. Vrem să intrăm în final 4-ul Cupei… Didi ne oferă o opțiune. Cu acești trei pivoți vom juca mai mult pe contraatac. Milos Orbovic e un jucător de care s-au interesat echipe din Franța și Germania de el, dar noi ne-am mișcat mai repede. Are experiență, la fel ca Elezovic”, a subliniat Pero Milosevic.


Elezovic și Hrimiuc au semnat pe un sezon cu drept de prelungire, Orbovic, doar pe un sezon.

”Cu antrenorul am lucrat acum mulți ani la tineret. Ne va ajuta să ne acomodăm. Am evoluat într-un amical contra lui Poli. Dacă va exista oportunitatea vrem să ne batem la titlu”, Uros Elezovic

”Sunt satisfăcut de alegerea făcută. Vreau să satisfac cerințele antrenorului și să fiu la nivelul așteptărilor lui pentru sezonul următor”, Milos Orbovic

”Mă bucur că fac parte din acest proiect. Sper să reușim să ne îndeplinim obiectivele. Să-mi aduc aportul la performanțe aici. La final de sezon să fie toată lumea satisfăcută”, Didi Hrimiuc.

Patru sunt OUT

Venirile lasă și afară o serie de jucători din vechiul lot. SCM Poli s-a despărțit deja de patru jucători. ”Le mulțumesc celor care au făcut parte din lot: Lazarov, Simovic, Pejovic și Vaidasigan. Le urez multă baftă la cluburile la care vor evolua. Probabil startul de campionat ne-a încurcat, cu Europa în paralel. Va mai fi cel puțin unul care va pleca”, a precizat Dan Dumitru, managerul echipei de handbal. Dintre aceștia Marko Pejovic era la echipă de doi ani, Marko Simovic și Filip Lazarov aveau un sezon la Timișoara iar Ilie Vaidasigan abia sosise liber e la desființata Reșița.

Reunirea echipei va fi pe 20 iulie.

CV-urile noilor jucători: 

Milos Orbovic – inter dreapta, Vrbas, Serbia, 02.11.1993. A jucat la: HC Vrbas, RK Vojvodina Novi Sad. 11 selecții la naționala Serbiei.

Uros Elezovic – inter stânga, Banja Luka, 28.01.1982, A jucat la: RK Trimo Trebnje (Slovenia), Paris Handball (Franța), Cimos Koper (Slovenia), Kadetten Schauffhausen (Elveția), RK Vojvodina (Serbia) și Lehhwiya Handball Team (Qatar). 10 selecții la naționala Serbie.

Didi Hrimiuc – pivot, Dărăbani (jud. Botoșani), 9.01.1991. A jucat la: Centrul de Excelență Sighișoara, Steaua și HC Vaslui. Convocat la tineretul naționalei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.