Şeful CJ Timiş, Călin Dobra, acuze pentru primarul Robu. Cum spune că...

Şeful CJ Timiş, Călin Dobra, acuze pentru primarul Robu. Cum spune că blochează lărgirea drumului spre autostradă

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a găsit principalul vinovat din cauza căruia nu se poate face lărgirea drumului Dumbrăviţa – autostradă. Este vorba de nimeni altul decât primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care nu se ocupă de mutarea stâlpilor de troleibuz din Dumbrăviţa, pentru ca CJ Timiş să poată realiza un proiect prin care să atragă 20 de milioane de euro de la UE pentru lărgirea drumului cu pricina la patru benzi.


Stâlpii au fost montaţi în cadrul unui alt proiect realizat cu bani de la UE, pentru extinderea liniei de troleibuz din Timişoara până la Dumbrăviţa.

„Fac un apel la domnul primar Nicolae Robu să vină în sprijinul acestui proiect nu cu a prelua drumul, pentru că nu-l poate prelua, fiind pe raza unei alte unități administrative, ci cu a ne sprijini în situația delicată cu stâlpii care au fost montați în cadrul proiectului privind linia de troleibuz. Aici este o problemă delicată pentru că acei stâlpi trebuie mutați, ei sunt în inventarul Primăriei Timișoara. Sunt convins că toți vrem să realizăm această investiție și sper să o scoatem la capăt. (…) Acești stâlpi sunt o piedică ce poate fi depășită. De aceea, durează puțin și nu am depus proiectul la ADR pentru a rezolva toate situațiile care pot apărea pe parcurs. Nu există altă metodă decât de a muta stâlpii respectivi”, a declarat şeful CJ Timiş Călin Dobra.

Acesta a subliniat şi că dacă primăria nu face demersuri pentru mutarea acelor stâlpi, CJ Timiş va suporta costurile operaţiunii. Proiectul care vizează lărgirea drumului ar trebui să fie depus până la 13 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.