Senatoarea Alina Gorghiu despre PSD: „Guvernarea este doar o modalitate de a...

Senatoarea Alina Gorghiu despre PSD: „Guvernarea este doar o modalitate de a servi interesul personal al domnului Dragnea”

0
DISTRIBUIȚI

PNL ar putea veni cu propunere pentru funcţia de prim-ministru, după ce cabinetul condus de Sorin Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură. Decizia va fi luată luni, în cadrul Biroului Politic Naţional. Prezentă astăzi la PNL Timiş, în cadrul unei conferinţe de presă, senatoarea Alina Gorghiu a explicat de ce consideră că PSD nu mai poate guverna ţara.

„Foarte mulţi colegi senatori mi-au spus la ce presiuni au fost supuşi şi la ce tentative de racolare au fost supuşi de colegii din PSD.


(…) Nu poţi să racolezi parlamentari prin promisiuni, şantaj şi astfel de lucruri doar pentru a vota la o moţiune de cenzură. De asemenea, nu vreau să trec cu vederea peste faptul că suntem singurul partid alături de societatea civilă care am reacţionat ferm la anunţul privind intenţia PSD de a angaja negocieri cu UDMR, negocieri care merg dincolo de limitele constituţionale. (…) Concluzia zilei de ieri este una foarte simplă şi foarte clară PSD nu merită să mai guverneze şi din păcate constat că guvernarea pentru domniile lor este doar o modalitate de a servi interesul personal al domnului Dragnea. (…) PSD a slăbit din această acţiune pe care sunt convinsă că partidul nu şi-a dorit, ci a fost o ambiţie personală a preşedintelui PSD. (…) De ieri toate drumurile duc la preşedintele Klaus Iohannis pentru că decizia în urma propunerii de prim-ministru în urma propunerilor pe care partidele le poate face revine preşedintelui PSD”, a declarat liberala.

Senatoarea Gorghiu a comparat gestul miniştrilor PSD de a-şi retrage demisiile cu comportamentul fostului şed de stat Traian Băsescu. „Practic, miniştrii PSD sunt un fel de dublură a lui Traian Băsescu”, a conchis aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.