Senatoarea Gorghiu, condiţia pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la...

Senatoarea Gorghiu, condiţia pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la şefia PNL pentru a primi votul ei

0
DISTRIBUIȚI

Doar două săptămâni îi mai despart pe liberali de ziua când îşi vor alege un nou preşedinte. Lupta se va da între Ludovic Orban şi europarlamentarul de Timiş Cristian Buşoi. Dacă preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a anunţat deja că filiala Timiş îl va susţine în cursă pe Buşoi – care l-a invitat să candideze pentru un post de prim-vicepreşedinte al liberalilor, senatoarea de Timiş, Alina Gorghiu, fostă lideră a PNL, susţine că încă nu are un favorit în cursă.

„Săptămâna viitoare va fi din punct de vedere politic o activitate susţinută în filiala Timiş, pentru că în data de 7 va fi o participare a candidaţilor PNL pentru preşedinţia partidului în judeţul nostru.


Vor veni să îşi prezinte moţiunea şi să convingă că proiectul lor este cel mai bun, vor cere sprijinul şi votul colegilor din organizaţia de Timiş. Asta se va întâmpla miercuri, pe 7 iunie, iar joi va avea loc CDJ-ul structura care va desemna delegaţii pentru congresul PNL din data de 17 iunie. Eu vă voi spune ce poziţie voi avea eu la momentul prezentării moţiunilor, pentru că deja am anticipat public acest lucru. Le voi cere colegilor mei să privească în viitor şi să pună accent nu neaparat pe numele preşedintelui de partid, ci formula de echipă cu care vor veni. Apelul meu către cei doi sau trei candidaţi ar fi să nu ignore, dacă vor câştiga preşedinţia partidului, idei bune din celelalte moţiuni. Cred că toate cele trei moţiuni au idei bune, pot să fie coagulate într-un singur proiect politic de viitorul preşedinte şi viitoarea echipă, dar după 17 iunie cel mai important este echipa. Şi le cer tuturor candidaţilor să se aşeze la masă şi să genereze o echipă formată din oameni valoroşi din toate cele trei echipele”, a declarat Alina Gorghiu.

Acesta a dezvăluit şi ce condiţie trebuie să îndeplinească orice candidat care vrea să primească votul ei. „Pentru mine esenţa susţinerii sau pentru a putea obţine susţinerea mea este să aud articularea unui proiect pe dreapta. Nu am auzit până acum de la niciun candidat, probabil că este prematur, dar vreau să văd care este proiecţia viitorului preşedinte al PNL despre soarta partidului”, a mai spus senatoarea de Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.