Sorin Grindeanu, încă lider al PSD Timiş. Ce se întâmplă cu decizia...

Sorin Grindeanu, încă lider al PSD Timiş. Ce se întâmplă cu decizia de excludere adoptată de CEx

0
DISTRIBUIȚI

Ping-pong cu excluderea premierului Sorin Grindeanu din PSD. Acum aproximativ două săptămâni, Consiliului Naţional Executiv (CEx) al PSD a decis ca Grindeanu să fie exclus din partidul în care a fost membru vreme de 21 de ani.


Totul pentru că acesta a refuzat să demisioneze din funcţia de premier, ca urmare a unei evaluări făcute de Darius Vâlcov, din care reieşea că miniştrii din subordinea sa nu au pus în aplicare măsurile din programul de guvernare. Deşi s-au scurs mai bine de două săptămâni de la decizia CEx, actul prin care Grindeanu a fost demis nu a ajuns nici acum la oragnizaţia de Timiş.

Secretarul general al PSD Timiș, Adrian Negoiță, a confirmat pentru PRESSALERT.ro că actul adoptat în CEx nu a ajuns la filiala Timiș.

La ultima sa vizită la Timișoara, premierul declara că „am venit să văd care este pulsul organizației. De altfel, domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea. Din punctul meu de vedere, nu are cum să mă excludă vreodată din PSD Liviu Dragnea pentru că, v-am mai spus și astăzi, nu mă poate exclude de atâtea ori de câte mă voi reînscrie”.

Conform statutului PSD, orice membru exclus din PSD se poate reînscrie în partid doar după un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.