Start în forţă la cea de-a treia ediţie a Revolution Festival: peste...

Start în forţă la cea de-a treia ediţie a Revolution Festival: peste 7.000 de spectatori în prima zi FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Start în forţă la cea de-a treia ediţie a Revolution Festival

Cea de-a treia ediţie a Revolution Festival a debutat joi la prânz în mirifica locaţie oferită de Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, cu un program cât se poate de divers, care a fost pe placul celor prezenţi.

Înainte de începerea concertelor, organizatorii le-au oferit celor prezenţi o serie de workshop-uri care s-au bucurat de succes.

Prima trupă care a deschis „ostilităţile“ la scena principală a evenimentului, Music Guru, E-an-na a oferit o încălzire cât se poate de adecvată pentru spiritul Revolution Festival, iar una din surprizele plăcute ale primei părţi a serii a fost recitalul timişorenilor de la A.L.L. Friends Band, care au demonstrat că aprecierile de care au parte în ultima vreme sunt cât se poate de întemeiate.

Sound-urile trupei timişorene BAB au pregătit „terenul“ pentru veteranii de la Şuie Paparude, trupă care reuşeşte întotdeauna să creeze o atmosferă de vis la „Timi“. Cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul celor de la Dubioza Kolektiv, formaţie care a cântat pentru a patra oară în faţa timişorenilor şi care şi de această dată a „executat“ un show cât se poate de profesionist, plin de energie. Una din surprizele serii a fost momentul în care Bean de la Şuie Paparude a cântat alături de Dubioza Kolektiv.

Deşi s-a bucurat de succes din partea publicului, DJ set-ul Rudimental nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor celor avizaţi, iar în încheierea primei zile de la Music Guru pe scenă au evoluat Gojira şi Planet H.

Italienii de la Bleed Someone Dry au avut parte de un public numeros pe scena Extreme, iar amatorii de muzici electronice au avut parte de un set memorabil la Electric Apex alături de britanicul Lee Burridge.

Conform organizatorilor, în prima zi a festivalului au fost prezenţi 7.000 de spectatori.


Vineri, 2 iunie, pe scenele festivalului vor fi prezenţi The Different Class, GBH, Eluveitie, ICICLE, Dubfire, Infected Rain, Macanache Si The Putreds, Brigada Artistică Urbană şi mulţi alţii. Biletele de zi se pot cumpăra la intrarea principală a muzeului și costă 65 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.