Sute de persoane evacuate dintr-un mall din cauza mirosului puternic de fum....

Sute de persoane evacuate dintr-un mall din cauza mirosului puternic de fum. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

A fost nevoie de mobilizarea totală a pompierilor, după ce ieri seară, în jurul orei 22.30, în Atrium Mall din Arad a început să se simtă un miros puternic de fum, potrivit aradon.ro. Aproape 100 de persoane aflate în zona de food court şi în sălile de cinema au fost evacuate de angajaţii firmei de pasă pe scara de incendiu.

Incidentul a avut loc în zona destinată servirii mâncării, la o hotă existentă într-una dintre bucătării.


Mirosul de fum s-a propagat prin tubulatură şi a ajuns în sălile de cinema, dar şi în parcarea complexului comercial. Iniţial, în urma apelului primit la 112, autorităţile au crezut că este vorba de un incendiu în parcarea de la etajul II.

S-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de căutare-salvare, o autospecială SMURD, trei ofițeri și paisprezece subofțeri. S-a verificat întreg centrul comercial pentru a nu exista alte persoane intoxicate cu fum sau care nu au putut să se evacueze, s-a realizat dispozitiv până la etaj pe patru linii de furtun pentru stingerea eventualului incendiu și se fac verificări în toate sălile de cinematograf și pe tubulatură pentru a se găsi alte focare, dacă există. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu”, a declarat maiorul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, pentru sursa citată anterior.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.