Timișoara 89ers a încheiat sezonul pe podium. Bănățenii au învins-o pe Mureș...

Timișoara 89ers a încheiat sezonul pe podium. Bănățenii au învins-o pe Mureș Monsters în finala mică a Campionatului Național de Fotbal American

0
DISTRIBUIȚI
Timișoara 89ers, locul 3 național

Formația timișoreană de fotbal american a încheiat pozitiv sezonul 2017.


Timișoara 89ers a trecut de Mureș Monsters, scor 17-7, în finala mică a CNFA. În semifinale bănățenii au fost învinși de Cluj Crusaders, grupare care o va înfrunta pe Bucharest Warriors în finala mare RoBowl 2017.

Timișorenii pregătiți de Alex Klein au deschis scorul la Buftea, locația evenimentului RoBowl din acest an. Gheorghe Chereji a reușit primul touch down al partidei iar Mario Borza a realizat conversia. Până la pauza mare însă ardelenii, care au făcut cel mai bun sezon al lor de până acum, au reușit să egaleze la 7-7 în urma reușitei lui Szolosi Hunor, urmată de conversia de un punct.

În ultimul sfert al jocului, când meciul putea ajunge în prelungiri, Chereji a punctat din nou iar același Borza a stabilit scorul final prin conversie și apoi printr-un field goal aproape de mijlocul terenului.

Timișoara 89ers a cucerit astfel bronzul național și își propune în sezonul viitor să ajungă din nou în finala mare RoBowl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.