Timișoara PARALIZATĂ în prima zi de lucru după weekend-ul prelungit de Rusalii....

Timișoara PARALIZATĂ în prima zi de lucru după weekend-ul prelungit de Rusalii. Mesajul primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

Închiderea Pasajului Jiul pentru montarea noului pod de cale ferată a trecut aproape neobservată zilele trecute, când în oraș se circula cu lejeritate pentru că mulți timișoreni au avut zile libere începând de la 1 iuni până ieri.

Astăzi, în schimb, atât cu Jiul, cât și cu Popa Șapcă închise, două dintre principalele treceri pe sub calea ferată din oraș, „s-a dezlănțuit iadul” pentru cei care aveau de circulat în zona centrală a orașului, dar nu numai. Timișorenii au „inundat” rețelele de socializare cu poze din trafic cu cozi imense și mașini care abia se mișcau sau stăteau pe loc în coloană în numeroase zone, începând de la Torontalului și Cetății până la bulevardul Vasile Pârvan. A fost afectată și circulația mijloacelor de transport în comun, în special tramvaiele din zona centrală înaintând cu dificultate.

Timișorenii blocați în trafic au avut, însă, ce citi pe Facebook, unde primarul Nicolae Robu a postat un mesaj cu titlul „PROGRESE MARI, LA PASAJUL JIUL!” în care dă informații despre lucrări și anunță că acestea sunt pe final, dar că mai este nevoie de câteva zile până când traficul va putea fi redeschis.

„Până atunci, vă rog, stimați timișoreni, să aveți înțelegere. Ne va fi greu un număr de zile, dar n-avem alternativă la acest greu. Orașul nostru a rămas mult în urmă față de ceea ce ar fi trebuit să fie, iar noi recuperăm, acum, în forță, înnapoierea.


Timp de 50 de ani nu s-a făcut niciun pasaj, niciun pod, nicio lărgire de stradă, nicio arteră nouă de trafic! Vom face tot ce ne este necesar în această perioadă, cu mine ca Primar și vom avea, în curând, un oraș de invidiat, vă asigur”, a scris edilul-șef pe rețeaua de socializare, într-un mesaj postat alături de două clipuri care prezintă lucrările de la Pasajul Jiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.