Fostul lider PSD Timiș Titu Bojin: „Nu regret că am plecat din...

Fostul lider PSD Timiș Titu Bojin: „Nu regret că am plecat din partid, chiar dacă în suflet mă consider pesedist” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Liderul UNPR Timiș, Titu Bojin, a spus aseară la emisiunea PRESSALERT LIVE că, deși în suflet continuă să fie social-democrat, nu regretă faptul că a plecat de la PSD. Consilierul județean a dezvăluit în studioul HDV cum a ratat la mustață posibilitatea de a câștiga un nou mandat ca președinte.

„Nu regret că am plecat din PSD, pentru că nu am mai fost dorit. Repet, mă consider și astăzi pesedist, dacă vreți, în ceea ce înseamnă partea lăuntrică, sufletul. Sunt ambițios în ceea ce se întâmplă. N-am fost acceptat pe listă iar PSD cred că și-a recunoscut greșeala. Nu s-a avut această încredere. M-am dus astfel la UNPR, pe jumătate la înțelegere și cu fostul președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu. A fost o înțelegere tacită, pentru că nu eram dorit. În ultimul an nu am candidat pentru că era puțin cam delicat.


Se fac tot felul de jocuri, mai aveam nevoie de un vot. În iunie 2016 aveam 18 voturi și lipsea al 19-lea. Mai aveam o virgulă, în ideea în care unii de la PNL își doreau la rândul președinția consiliului județean, și aici mă refer la Alin Popoviciu. Nu am mai vrut să rup un al 19-lea”, a dezvăluit Titu Bojin.

Cât despre situația actuală a UNPR-ului, liderul din Timiș al partidului a menționat că: „UNPR există încă. Anul trecut, în urma a mai multor tatonări, alături de PSD, apoi pe linie dreaptă, alături de PMP, iar acum e o fuziune nedusă până la capăt cu PMP. Există două procese sau trei la nivel național pentru acesată fuziunea și în urma reînscrierii în registrul partidului în noua conducere, UNPR are toate șansele să rămână partid de sine stătăto. Există oameni care încearcă prin diverse tertipuri să destabilizeze partidul”.

La nivel județean există localități în care UNPR are un cuvânt important de spus. „Sunt trei consilieri de la Checea și unul de la Săcălaz cărora li s-au retras sprijinul politic. Din 56 câți are UNPR înregistrați, 52 și-au reconfirmat să zicem așa, printr-o declarație, că sunt membrii ai UNPR-ului. În cazul celor patru colegi cu care nu am nimic și le doresc tot binele din lume, era normal să fac gestul de a le retrage sprijinul politic, nevrând să semneze declarația de confirmare a adeziunii pentru UNPR. Nu mă chinui să dau oameni afară, ci să-i aduc înspre partid”, a declarat Titu Bojin la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.