Top 3 cele mai scumpe apartamente din Timișoara, care costă sute de...

Top 3 cele mai scumpe apartamente din Timișoara, care costă sute de mii de euro. Vezi imagini fabuloase din locuințele de lux FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1921151302">
Top 3 cele mai scumpe apartamente din Timișoara.

Un apartament de lux aflat la ultimul etaj al unui bloc din zona centrală, cu o suprafață de 150 de metri pătrați utili, este cea mai scumpă locuință scoasă la vânzare în capitala Banatului. Penthouse-ul se vinde cu 670.000 de euro.

Potrivit Imobiliare.ro, apartamentul face parte dintr-un bloc finalizat în anul 2012 și este complet finisat, mobilat și utilat. Locuința este dotată cu aer condiționat, sistem de încălzire prin pardoseală, saună și dispune de două terase spațioase, amenajate.

Tot în centrul Timișoarei, un apartament aflat într-o clădire istorică, construită în anul 1930, amplasat la etajul doi din trei, poate fi achiziționat cu 420.000 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 185 de metri pătrați, compartimentată în patru camere. Apartamentul a fost renovat, dar s-au păstrat elemente din amenajarea inițială, precum parchetul original, din lemn masiv, care a fost recondiționat, la fel și ușile și rulourile de la ferestre.

De asemenea, un penthouse în clădire istorică, cu vedere către Piața Victoriei, poate fi achiziționat cu 400.000 de euro. Amplasat la etajul al treilea (din trei), acesta are o suprafață utilă de circa 200 de metri pătrați și este compus din cinci camere (plus dependințe). Încălzirea locuinței se face cu ajutorul unei centrale proprii.

La nivel național, cel mai scump apartament disponibil spre vânzare se apropie de suma de patru milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.