TUPEU în familie pentru două surori din Maroc, care au fost oprite...

TUPEU în familie pentru două surori din Maroc, care au fost oprite la vama Cenad. La ce metodă au recurs pentru ajunge în spațiul Schengen

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul sectorului Sânnicolau Mare – P.T.


F Cenad au demonstrat că sunt la fel de vigilenți indiferent de momentul zilei. Ieri dimineață, când încă nici nu se făcuse lumină afară, o marocană în vârstă de 40 de ani a încercat să părăsească țara ilegal.

În vârstă de 32 de ani, aceasta s-a folosit de pașaportul surorii sale. Unitatea familială din familia femeii marocanei nu a mers până aici. Alături de ea în mașină se afla o altă soră, de 40 de ani, care obținuse deja cetățenia italiană, aflându-se la volanul unui autoturism marca BMW.

Oamenii legii au constatat imediat diferențele de fizionomie între persoana din poză și cea din mașină. În urma verificărilor s-a mai constatat că vinovata a intrat legal în România, pe baza documentelor personale și a unei vize turistice. Acum polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și trafic de migranți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.