Un nou VAL de migranţi, din trei ţări diferite, oprit la graniţa...

Un nou VAL de migranţi, din trei ţări diferite, oprit la graniţa cu Ungaria. Vezi cine îi ajuta

0
DISTRIBUIȚI

Unsprezece cetăţeni din trei ţări diferite, solicitanţi de azil în România, au fost depistaţi în această dimineaţă la graniţa cu Ungaria. Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand au făcut descoperirea în jurul orei 4.00.


Grupul de cetăţeni străini a fost surprins la aproximativ 2 kilometri de linia de frontieră.

Migranţii se aflau în două autoturisme, şoferii fiind indentificaţi de oamenii legii. Unul dintre cei care au încercat să-i ajute pe străini să treacă vama este un cetăţean sârb în vârstă de 29 de ani, pe numele Vladimir K., în timp ce cealaltă călăuză este o femeie de 29 de ani din Caraş-Severin, Alina V.

Verificările au stabilit că nouă dintre ei sunt adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani, alţi doi fiind minori, de 14, respectiv 17 ani. Şoferii au încercat să-i treacă graniţa în schimbul sumei de 700 de euro.

Poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit migranţilor lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar celor două călăuze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.