Ionuț Popa și-a anunțat intențiile ofensive pentru Șiria. Antrenorul lui ACS Poli...

Ionuț Popa și-a anunțat intențiile ofensive pentru Șiria. Antrenorul lui ACS Poli îi provoacă din nou pe fanii lui UTA

0
DISTRIBUIȚI

Returul dintre UTA și ACS Poli se anunță chiar mai tensionat pe micuța arenă de la Șiria. Ionuț Popa, devenit inamicul principal al arădenilor, susține că echipa sa nici nu va exersa loviturile de departajare deoarece se gândește doar la un succes mâine.

”Din păcate în prima partidă ne-am propus să înscriem cât mai mult și să nu luăm, nu am reușit. Am ratat, în primul rând, și am luat un gol care s-a văzut și din avion că a fost fault în atac”, a declarat Ionuț Popa cu referire la succesul la limită, scor 2-1.

Timișorenii nu vor miza în județul Arad pe Poparadu, Novak și Popovici, accidentați, în timp ce Neagu e suspendat. ”Azi vreau să am o discuție cu el, a ieșit repede (n.r. Popovici). Cu toate că avem trei-patru absențe, mă gândesc la schimbarea câtorva jucători”, a mai spus Popa. Acesta anunță o echipă ofensivă pentru retur și nu e îngrijorat de starea terenului ”Otto Grefner”: ”Eu știu că trebuie să atacăm, să dăm gol. Știu totul despre starea terenului, s-a lucrat și azi, s-a făcut în așa fel încât să fie bun. E la dimensiuni mai mici. Dar amândouă jucăm pe același teren, nu e un obstacol”.

Meciul de mâine va fi arbitrat de bucureșteanul Radu Petrescu. ”Eu nu cred că Radu Petrescu se compromite, din câte l-am văzut eu nu a făcut niciodată un meci praf. Poate să greșească o dată neintenționat, dar nu de trei-patru ori”, a adăugat Popa cu referire la arbitrajul lui George Găman.

”Nu am avut niciun semnal (n.r. de la comisii), dar dacă meciul retur va fi consemnat cu atâtea greșeli atunci e un semnal pentru noi”, a fost o altă replică a lui Popa.

Popa: ”Nu sunt ca ultrașii lui Legia”

Ionuț Popa, care în timpul conferinței de după meci, a fost înjurat ca la ușa cortului de către suporterii arădeni care plecau, și-a continuat duelul de la distanță cu aceștia. ”Nu cred că jucătorii au probleme, au jucat cu mii de oameni, atâția cât au fost la Șiria au fost și la noi… La modă sunt înjurăturile și apucăturile astea”, a precizat tehnicianul lui ACS Poli.

”Vreau să văd cum voi fi înjurat, am discutat ieri cu câțiva dintre membri galeriei… Mă consideră pe mine și pe Falcă cei mai mari dușmani.


Și-au cerut scuze că au venit atunci la conferință… Le-am spus că eu sunt nemulțumit de ei, că nu sunt ca ultrașii aceia de la Legia sau din America de Sud, să sară gardul, să răstoarne autocarul, sunt mai moi”, a conchis Ionuț Popa.

”UTA își dorește să câștige, normal, au un gol de recuperat, nu înseamnă mult. E un teren pe care sunt obișnuiți să joace. E normal că știind terenul au tactica pusă pe teren. Nu vreau să intru în amănunte… Poli va juca să înscrie, va încerca să joace ofensiv. Sper ca măcar jumătate din cele patru-cinci ocazii să le transformăm în gol. Niciodată nu m-am gândit la 0-0. Eu nu mă gândesc la prelungiri, nu facem ședință de 11 metri. Am cerut săptămâna trecută poziție de antrenament, nu mi-au răspuns la telefon”, a fost concluzia cu referire la adversar.

Bărbuț își alege viitorul după meci

Cristi Bărbuț se așteaptă la un meci mai dificil la Șiria. ”Ne așteaptă un meci greu. Avem avantajul victorie. Va fi mai greu, au suporter foarte mulți, avantajul terenului. La jocul nostru e mult mai greu pe spații mici. Sunt jucător de viteză, dar eu cred că vom învinge mâine. Ne-am motivat, încurajat unii pe alții, chiar dacă scorul trebuia să fie mai mare aici nu a fost așa, am fost puțin supărați, dar mergem acolo cu gândul la victorie… În tur au dat un gol dintr-o jumătate de ocazie, trebuie să fim foarte atenți. După opinia mea vor fi foarte multe clinciuri, cu siguranță vor juca mai agresiv, dar trebuie să ne facem jocul nostru”, consideră Cristi Bărbuț.

Acesta e dat ca și plecat la CSU Craiova, dar susține că mai are și alte oferte din care va alege, inclusiv cea de a continua. ”Nu știu dacă va fi ultimul meci, am mai multe oferte, am și de aici. Mă gândesc acum doar la acest meci. După ce rămân cu Poli în prima ligă voi lua o decizie. Am și de la Craiova, echipe din play-off, dar mă gândesc doar la meci”, a specificat jucătorul în vârstă de 22 de ani.

Partida UTA – ACS Poli (1-2 în tur), manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Liga I se dispută mâine, de la ora 17.30, la Șiria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.