Vijelie de proporții în nordul Timișoarei, dar și în mai multe zone...

Vijelie de proporții în nordul Timișoarei, dar și în mai multe zone din județ: copaci doborâți, acoperișuri smulse de vânt FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1165546547">

Câteva minute de vânt puternic au fost suficiente pentru ca mai mulți copaci din partea de nord a Timișoarei să fie puși la pâmânt.

În această seară, codul galben de fenomene meteo pericoluoase s-a adeverit din plin în cartierele Lipovei și Aradului, dar și în zonele adiacente, spre deosebire de zona de sud unde nu a plouat și nici nu a fost furtună. Mai mulți copaci au cedat din cauza rafalelor puternice de vânt și s-au prăbușit. Din păcate pentru câțiva proprietari de mașini, unii arbori au căzut pe autoturisme și le-au avariat.

După oprirea vijeliei, păgubiți au început să sune la 112, iar în acest moment mai multe echipaje de la Pompieri acționează în zona de nord a Timișoarei pentru tăia copacii căzuți pe carosabil sau pe mașini.

Localitatea timișeană Variaș a fost de asemenea sub cod portocaliu de fenome meteo periculoase în această seară. Mai mulți stâlpi de telefonie dintre Șandra și Lovrin au fost puși la pământ de vântul puternic, iar în mai multe zone ale județului a fost afectată alimentarea cu energie electrică.

Vijelie mare a fost și la Lugoj. Acolo, acoperișul de la Școala Textila a căzut, din cauza rafalelor puternice de vânt, pe două case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.