The Weekend Band a lansat cea de-a şaptea piesă ce va fi...

The Weekend Band a lansat cea de-a şaptea piesă ce va fi inclusă pe albumul de debut, Doi. Vezi povestea videoclipului „Sirena” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
The Wekend Band a lansat videoclipul piesei Sirena

La sfârşitul săptămânii trecute, timişorenii de la The Wekend Band au lansat un nou videoclip pentru piesa Sirena, în cadrul unui concert care a avut loc la Vineri 15, recitalul lor bucurându-se de un succes deosebit. „Piesa aparține genului pop rock dar are și influente electro și vorbește despre mare, soare și o iubire imposibilă! Muzica și versurile aparțin trupei iar producția audio a fost realizata la studio-ul DoReMi din Novi Sad (Serbia), cu ajutorul lui Pedja Pejic! Videoclipul a fost filmat de Rafael Vasilcin, iar montajul  a fost realizat de către Adrian Anghel, ambii din Timișoara.


Rolul principal îl joaca una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului, Sânziana Tarta, actriță la Teatrul National din Cluj“, au transmis membrii trupei.

Videoclipul a fost filmat în trei locaţii diferite: București și Vama Veche (The Drunken Lords) și o plaja sălbatică lângă Sozopol în Bulgaria.

„La doar câteva zile de la lansare, piesa se bucură de succes și intră încet dar sigur în playlist-ul mai multor radio-uri. Trupa se pregătește în această perioadă să lanseze și primul album, care se va numi Doi și va conține 8 single-uri, toate lansate cu videoclip. Cântăm împreună de patru ani, am susținut 250 de concerte și am avut parte de apariții live la radio și tv, pe plan regional dar și pe plan național. Ne mândrim cu faptul că reprezentăm noul val muzical din Timișoara iar în continuare avem un chef nebun de cântat“, au mai transmis membrii trupei.

Formaţia The Wekend Band este alcătuită din Răzvan Munteanu (voce), Vincenţiu Ghergulov (clape), Tibor Aranyi (bass), Marius Fulop (tobe) şi Alexandru Bejenaru (chitară).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.