The Weekend Band lansează videoclipul piesei „Sirena” cu un concert: „Am vrut...

The Weekend Band lansează videoclipul piesei „Sirena” cu un concert: „Am vrut să facem o piesă mai de vară, de soare“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Trupa timişoreană The Weekend Band va lansa un nou videoclip pentru piesa „Sirena“

Trupa timişoreană The Weekend Band va lansa un nou videoclip pentru piesa „Sirena“ cu un concert care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă 10 iunie, de la ora 21.00, la Vineri 15. Deşi iniţial formaţia a anunţat că va lansa albumul de debut cu această ocazie, din cauza birocraţiei, materialul discografic atât de aşteptat de fanii muzicienilor va ajunge în mâinile celor interesaţi în cursul acestei toamne. „Iniţial, am vrut să lansăm discul nostru de debut cu ocazia acestui recital, dar din cauza birocraţiei acesta nu va apărea decât la toamnă. Discul nostru de debut se va numi <<Doi>> şi va conţine opt compoziţii proprii. Am adresat o invitaţie fanilor noştri de a alege un nume pentru discul nostru de debut şi acesta a fost titlul care ne-a plcăut cel mai mult. Adevărul este că nici numele nostru de trupă The Weekend Band nu este bun, deci de ce ar fi altcumva numele discului?“, ne-a declarat solistul trupei, Răzvan Munteanu.

Formaţia alcătuită din Răzvan Munteanu (voce), Vincenţiu Ghergulov (clape), Marios Fulop (tobe), Tibor Aranyi (bass) şi Alexandru Bejenaru (chitară) a lansat la mijlocul lunii trecute single-ul „Adio“, care a fost realizat alături de Marius Moga şi Vladimir Pocorschi. Noul single al trupei, Sirena, a fost înregistrat în studioul DoReMi, din Novi Sad, alături de Pedja Pejic,un cunoscut producător din ţara vecină. „Piesa Sirena s-a născut în urmă cu o lună în sala noastră de repetiţii.


Am vrut să facem o piesă mai de vară, de soare. Este single-ul nostru cu numărul şapte şi are influenţe mai electro. Dealtfel albumul nostru de debut are câte un pic din multe genuri muzicale. Suntem o trupă la care s-ar putea să nu-ţi placă toate piesele, fiindcă avem influenţe muzicale diverse, exact ca şi preferinţele noastre ca muzicieni. Noua melodie este electro – disco – pop – rock şi vorbeşte despre o poveste de dragoste care se întâmplă pe malul mării.Dealtfel, majoritatea pieselor noastre se învârt în jurul dragostei. Cântăm ceea ce simţim şi asta ne-a ieşit“, spune Răzvan Munteanu.

Videoclipul piesei Sirena a fost filmat în Bucureşti, Vama Veche şi pe o plajă din Bulgaria, iar în acesta apare şi Sânziana Tarţă, actriţa clujeană care a jucat şi în binecunoscutul lung – metraj „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile“, în regia lui Cristian Mungiu. „Videoclipul a fost filmat alături de Rafael Vascilin şi Anghel Brothers şi o avem ca invitată specială pe Sânziana Tarţă, căreia îi mulţumim că a acceptat invitaţia noastră. Nu vreau să dezvăluiesc prea multe din poveste, ea va fi devoalată cu ocazia concertului nostru de la Vineri 15.  Discul nostru de debut îl scoatem în primul rând pentru fanii noştri, care aşteaptă de ceva vreme aşa ceva. Mai apoi, prin acesta vrem să finalizăm o etapă. Acest disc îl scoatem şi pentru Timişoara, căci credem că Timişoara vrea un album de la o trupă locală. Să nu uităm că suntem oraşul în care s-a născut Phoenix, Pro Musica sau Cargo. Cred că, lăsând la o parte trupele legendare ale oraşului, există un nou val de trupe timişorene care încep să iasă din underground, ca The Case, Melting Dice, Flare sau The Different Class. The Weekend Band n-a fost niciodată o trupă în underground, noi ne-am poziţionat în mainstream. Noi avem şi piese de Europa FM, Digi 24, Radio România sau Naţional FM. Dar şi piese de Radio Tananana sau Radio Guerilla. Cea de-a opta piesă pe care o vom scoate ca single de pe album se numeşte Suflete Pereche şi este o baladă foarte frumoasă. Va avea parte şi ea de un videoclip, în cursul acestei toamne“, a mai adăugat Răzvan Munteanu. Biletele pentru concertul formaţiei The Weekend Band costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.