Zilele Filmului de Umor, la Timișoara. Ce pelicule puteți vedea, cu intrarea...

Zilele Filmului de Umor, la Timișoara. Ce pelicule puteți vedea, cu intrarea liberă

0
DISTRIBUIȚI

După festivalul „Très Court” și „Fête de la musique”, Institutul Francez și Centrul de Afaceri Franco-Român aduc la Timișoara „Zilele Filmului de Umor”, ajunse în acest an la cea de-a opta ediție, care se vor desfășura la grădina de vară „Capitol” între 23 și 25 iunie.

În cele trei seri de cinema în aer liber, publicul va putea vedea două comedii franțuzești recente și un film care va fi prezentat în avanpremieră în România, comedia fiind un gen mai puțin reprezentat la manifestările cinematografice din oraș. În 23 iunie va fi proiectat filmul „Five” (2016), în regia lui Igor Gotesman, o comedie despre cinci prieteni care visează să locuiască împreună, dar când visul devine realitate, apar o serie de încurcături și surprize nedorite, care nu le distruge însă prietenia. În ziua următoare, în avanpremiră, „O polițistă irezistibilă – fugi dacă poți! R.A.I.D. Dingue” (2017), regizat de Dany Boon, aduce pe ecran povestea unei tinere polițiste distrate, visătoare și neîndemânatice, ea devenind, tocmai din aceste motive, o amenințare pentru criminali, în situații din cele mai năstrușnice. În ultima zi, „Chic!” (2015), al cărui regizor este Jérôme Cornuau.


În prag de lansare a viitoarelor colecții, o creatoare de modă „haute couture” este în pană de inspirație din cauza unei decepții sentimentale, iar directoarea ei trebuie să facă imposibilul pentru a o face să-și regăsească inventivitatea și puterea de muncă.

Reprezentațiile vor începe la ora 22.00, filmele sunt subtitrate în limba română iar intrarea este liberă. În caz de vreme nefavroabilă, proiecțiile vor avea loc în sala „Capitol”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.