Accident în lanţ între Timişoara şi Lugoj: două camioane şi o dubiţă,...

Accident în lanţ între Timişoara şi Lugoj: două camioane şi o dubiţă, implicate în coliziune. Vezi în ce stare sunt victimele

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-46539057">

Impact brutal pe DN6, în această dimineaţă, în care au fost implicate două tiruri şi o dubiţă. În urma coliziunii ce a avut loc la ieşirea din Recaş înspre Lugoj, trei persoane au fost rănite grav.

Şoferul dubiţei, aflat pe sensul de mers dinspre Lugoj înspre Timişoara, a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin un camion încărcat cu deşeuri, care circula regulamentar pe sensul opus de mers. Impactul a proiectat dubiţa pe celălalt sens de mers, unde a fost lovită de camion.

„La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. În urma impactului au rezultat trei victime: două încarcerate, în vârstă de 29 şi 41 de ani şi o victimă neîncarcerată, în vârstă de 30 de ani. Cele trei victime au fost transportate la spital în stare conştientă”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.