ACS Poli a remizat cu divizionara secundă CS Balotești la finele stagiului...

ACS Poli a remizat cu divizionara secundă CS Balotești la finele stagiului centralizat. Ce echipă vor întâlni bănățenii în cel mai puternic amical al verii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli a făcut doar un egal cu gruparea care a încheiat Liga a II-a pe locul 13. CS Balotești a deschis scorul în amicalul de la Tărlungeni, dar Cătălin Doman a stabilit scorul final: 1-1. Timișorenii vor întâlni sâmbătă formația maghiară DebrecenI VSC în cel mai important test al verii.

După jocurile ușoare cu grupările de Liga a IV-a Brașov, ACS Poli a avut de furcă la final de cantonament cu divizionara secundă CS Balotești. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 35 prin Dedu și au condus cu 1-0 la pauză.


Timișorenii au egalat cu un sfert de oră înainte de final prin Cătălin Doman.

Doi dintre elevii lui Ionuț Popa au revenit mai repede acasă din stagiul centralizat. Tinerii Sebastian Mailat și Sebastian Velcotă s-au accidentat. Primul, dat ca sigur în primul 11 în postura de jucător U21, oferă emoții în condițiile în care s-a cerut un examen RMN la genunchi, cel de-al doilea acuză dureri de spate.

ACS Poli a început în formula: Straton – Crețu, Melinte, Șeroni, Țigănașu – Artean, Soljic – Munteanu, Vașvari, Bîrnoi – Bud. Au mai intrat pe parcurs: Smaranda, Curileac – Străuț, Haruț, Cânu, Bocșan, Covalschi, Croitoru, Oprea, Ciucur, Doman, Drăghici, Bianconi.

CS Balotești a început cu: Iordan – Dedu, Flămânzeanu, Răuță, Filip, Dicu, Ion, Neagu, Pătrașcu, Andrei, Suciu.

Ultimul test, la Debrecen

Timişorenii vor încheia mâine stagiul centralizat din Poiana Braşov. Următorul amical va fi şi cel mai puternic al verii pentru ACS Poli, dar nu va fi pe teren propriu. Prin urmare, clubul organizează vineri, 7 iulie, de la ora 17.00, o prezentare a lotului pentru ediția 2017-18, la Iulius Mall. Pe 8 iulie, de la ora 19.00, elevii lui Ionuţ Popa vor juca pe ”Nagyerdei Stadium” din Debrecen, cu formaţia locală DVSC, grupare care a încheiat pe locul 8 ediţia trecută a primei ligi maghiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.