”Pepiniera” ACS Poli a împrumutat un junior de la FCSB pentru noul...

”Pepiniera” ACS Poli a împrumutat un junior de la FCSB pentru noul sezon. Cine e cel de-al zecelea sosit

0
DISTRIBUIȚI
Vlad Mihalcea. Sursa foto: alchetron.com

Mutare surprinzătoare făcută de ACS Poli Timișoara cu doar cinci zile înainte de primul meci din noul sezon. Bănățenii au decis să aducă un junior din altă parte. Vlad Mihalcea a fost împrumutat de la FCSB pentru ediția 2017-18 și a devenit astfel al zecelea jucător nou sosit în această vară sub comanda lui Ionuț Popa.

Deși unul dintre obiectivele clubului bănățean e cel de a-și promova propriile talente, bănățenii au făcut o mutare în premieră.


Astfel, pentru acoperirea ”postului” sub 21 de ani ACS Poli va miza în noul sezon și pe un jucător de la alt club. Vlad Mihalcea (18 ani) a fost împrumutat de la bucureșteni. Brașoveanul evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și poate juca și în banda stângă. În sezonul trecut acesta a bifat doar zece minute în tricoul roș-albaștrilor și are în total doar cinci jocuri în Liga I. Tânăr de perspectivă acesta ar fi urmat să fie împrumutat la Clinceni în Liga a II-a dacă nu ar fi avut varianta Timișoara.

Mutarea e destul de curioasă în condițiile în care unul dintre scopurile echipei e de a promova tinerii din zonă. Totuși, în situația în care clubul nu a reușit să păstreze mulți dintre cei mai talentați juniori din propria curte, vezi cazurile Deian Sorescu ori Andrei Sântean, dintre cele mai recente, mutarea nu mai e așa de ciudată.

Mihalcea e al zecelea jucător adus în această vară la ACS Poli. Un ”record” ce aduce aminte de cele de dinaintea sezoanele 2013-14 și 2015-16 în ceea ce privește volumul de jucători adus. Atunci, rezultatele au lipsit. ACS Poli va debuta în deplasare la Chiajna în ediția 2017-18 a Ligii I, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.