Ionuț Popa: ”Dacă l-a eliminat pe Munteanu trebuia să-l elimine înainte pe...

Ionuț Popa: ”Dacă l-a eliminat pe Munteanu trebuia să-l elimine înainte pe Alibec”. Ce a spus Nicolae Dică după victoria la limită obținută de FCSB

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, nervos pe Chivulete. Foto: Gabriel Brezeanu

Tehnicianul lui ACS Poli a avut de făcut reproșuri la adresa arbitrajului după eșecul la limită, scor 0-1, cu FCSB. Ionuț Popa consideră că eliminarea lui Alex Munteanu a dezechilibrat decisiv meciul dar a subliniat că Denis Alibec trebuia să fie primul ”expulzat” dacă Andrei Chivulete aplica aceeași măsură.

”A fost o zi nefericită pentru noi. Consider că dacă nu era acea eliminare nu ne-ar fi bătut Steaua sub nicio formă azi. Am primit repede din păcate cartonașe. Ne-a arbitat un arbitru din București cu o echipă din București. Trebuia să facem să arbitreze un timișorean o repriză. Consider că Alibec trebuia să primească al doilea galben în minutul 29. Fault fără minge (n.r. asupra lui Straton)… O eliminare dă totul peste cap. Am încercat să duc ultimele zece minute cu un vârf autentic, apoi un 4-5 să declanșăm pe părțile laterale dar tocmai oamenii de viteză lipseau”, a declarat Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli.

”Dacă l-a eliminat pe Munteanu trebuia să-l elimine înainte pe Alibec.


Asta e părerea mea” a conchis Popa. Antrenorul timișorenilor a dezvăluit răspunsul lui Andrei Chivulete când arbitrul a fost chestionat despre faza din prelungiri, când nu a acordat henț la Teixeira în preajma careului bucureștean: ”Mi-a spus că el a considerat că nu a fost henț, păi atunci nu mai are nevoie de tușieri”.

”Eu am spus că trebuie timp și răbdare ca toți jucătorii să se integreze. Bud are restanțe și la pregătire. Sper să reglez lucrurile pentru că jucăm luni la Astra. Am soluții, Drăghici, Bianconi, dar am adus un jucător pe care vreau să-l vad. Nici, Vașvari, Crețu sau Ciucur nu au dat încă randament…”, a concluzionat tehnicianul despre forma unora dintre noii elevi.

Nicolae Dică: ”Nu trebuia să suferim”

Antrenorul FCSB-ului a recunoscut printre rânduri că nu a fost cea mai bună repetiție pentru duelul european cu Viktoria Plzen. ”Mă așteptam la o partidă grea. S-a văzut și în această seară. Am controlat și am avut o posesie mai bună. Am profitat că Timișoara a rămas în zece. Am fost lenți pe multe perioade de joc. Am suferit în ultimii 25 de metri. După ce am reușit să marcăm, doream să marcăm și pe al doilea. Nu trebuia să suferim pe finalul jocului să stăm la o fază fixă a Timișoarei. Dar sunt mulțumt de atitudinea băieților, de cele trei puncte”, a spus și Nicolae Dică.

”Încercăm să-l facem pe Alibec să nu mai aibă aceste ieșiri… riscă să primească rapid și al doilea galben. Nu putem cere de la un copil să ne câștige meciul… Man e doar un copil și noi îl încurajăm în continuare. Ne-am creat ocazii și până la acel moment”, au fost alte considerații are tânărului antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.