ADMITERE 2017 S-au afișat rezultatele primei repartizări computerizate. În Timiș s-a intrat...

ADMITERE 2017 S-au afișat rezultatele primei repartizări computerizate. În Timiș s-a intrat și cu media 2 la liceu

0
DISTRIBUIȚI

Ultimele emoții pentru absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională. Ministerul Educației a făcut publice, în jurul orei 16.00, rezultatele primei repartizări computerizate în învățământul liceal de stat.

Astfel, aflăm că au fost disponibile 4.029 de locuri în județul Timiș, dintre care au fost ocupate, după prima repartizare computerizată, 3.565. Doar doi candidați au reușit să aibă media de admitere 10. Și anume, Ioana Lisandra Drăgănescu, care va studiu în următorii patru ani la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara, specializarea Matematică – Informatică, și Ștefan-Alexandru Jura, care va învăța la Colegiul Național Bănățean, specializarea Matematică-Informatică.

La fel ca în anii precedenți, și elevi cu medii de admitere sub 5 au fost admiși la liceu.


Din județul Timiș este vorba de 493 de candidați care au avut astfel de medii. Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu a fost 2.10, pe care au avut-o doi elevi admiși la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara, respectiv Liceul Teoretic “Alexandru Mocioni” din Ciacova. În total, 34 de elevi din Timiș au intrat la liceu cu medii sub 3.

Vă reamintim că la Evaluarea Națională din acest an s-au înscris 4.308 candidați din județul Timiș, însă au fost prezenți 4.225. Dintre aceștia, 72% au reușit să obțină medii peste 5.

Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați se va realiza în perioada 13 – 17 iulie.

Vezi AICI la ce liceu au fost admiși absolvenții clasei a VIII-a din județul Timiș!

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.