Alina Gorghiu a anunţat motivele pentru care PNL ar putea depune moţiune...

Alina Gorghiu a anunţat motivele pentru care PNL ar putea depune moţiune de cenzură la adresa guvernului Tudose

0
DISTRIBUIȚI

La doar câteva săptămâni după ce guvernul condus de Sorin Grindeanu a fost demis prin moțiune de cenzură depusă chiar de partidul care l-a desemnat pe această funcție, noul guvern PSD condus de Mihai Tudose s-ar putea trezi și el cu o moțiune de cenzură, de data aceasta din partea PNL. Senatoarea Alina Gorghiu spune că unele schimbări aduse programului de guvernare sunt aberante.

„Îi cer domnului prim-ministru să facă rapid toate analizele pe care vrea să le facă, simulările pe care le tot promite după ce anunţă măsurile şi să se prezinte rapid în faţa publicului să anunţe ce mai rămâne în picioare din acest program de guvernare atroce.


Spun asta pentru că în acest moment vorbim de un program de guvernare zdruncinat şi vorbim despre o bulversare a întregii societăţi din România. În cazul în care nu vor renunţa la aceste măsuri vă asigur că PNL va apela la toate pârghiile constituţionale posibile pentru a bloca măsurile despre care vorbim. Vom putea ajunge înclusiv la o moţiune de cenzură în cazul în care guvernul PSD insistă cu impozitul pe cifra de afaceri, cu taxa de solidaritate, cu impozitul pe venit şi aşa mai departe. De ce spun acest lucru? Pentru că în momentul acesta există un risc economic foarte mare. După reacția mediului economic premierul pare că a făcut pași înapoi. Evident că acesta înseamnă un mare semn de slăbiciune pentru un cabinet proaspăt învestit, dar e bine că văd aceșt pași înapoi. Nu îi văd însă și din partea domnului Dragnea și cred că ar trebui să aibe curajul să iasă, așa cum au prezentat programul de guvernare, să spună că renunță la aceste măsuri”, a declarat Gorghiu.

Senatoarea PNL a anunțat că, de săptămâna viitoare, PNL va organiza dezbateri cu mediul de afaceri la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.