Șapte marcatori pentru ASU Politehnica în primul test al stagiului de la...

Șapte marcatori pentru ASU Politehnica în primul test al stagiului de la Săcele. ”Băieții în ghete” riscă să piardă încă un jucător important

0
DISTRIBUIȚI
Marius Staicu, din nou printre marcatorii lui ASU Poli în teste

”Băieții în ghete” au avut parte de un nou galop de sănătate în presezon. ASU Politehnica a câștigat al patrulea amical al verii și primul din cantonamentul din județul Brașov cu 7-0 (3-0). Adversarul a fost din nou unul de ligă inferioară, localnica Precizia Săcele, din eșalonul al patrulea.

ASU Politehnica nu a avut probleme cu formația care a încheiat pe locul 4 campionatul Ligii a IV-a Brașov. Nou sosiții Alin Ignea și Marius Staicu au marcat primele două goluri ale divizionarei secunde, în timp ce Mera a stabilit scorul pauzei: 3-0.


În partea secundă timișorenii au mai înscris de patru ori. Prin Ghinescu, Neamțu, Bădăuță și Giuricici.

Următorul amical al ”Băieților în ghete” în perioada stagiului de la Săcele va fi sâmbătă, de la ora 10.00, cu divizionara C AFC Hărman.

ASU Politehnica: Gakos – Bilia, Mera, Coadă, Taub – Țugui, Lazea, Ignea – Plămadă, Staicu, Ghinescu. Au mai intrat: Fișteag – Motreanu, Turda, Bîte, Stancu, Neamțu și Bădăuță.

Fără ”Mexican” la Săcele

Până la urmă sub comanda lui Bogdan Andone au ajuns în cantonamentul brașovean doar 21 de jucători. Mijlocașul Alexandru Birău a refuzat să plece alături de ceilalți colegi deoarece nu a fost mulțumit de noul contract propus. Asta în condițiile în care oferta era superioară celei precedente. ”Mexicanul” a fost unul dintre puținii jucători ai lui ASU Poli care nu au avut probleme de acomodare în B sezonul trecut, el reușind cinci goluri în 28 de apariții. A fost de asemenea și lider la ”assist-uri”: 7. „Nu e capitol închis”, a spus team-managerul Aurelian Băbuțan despre negocierile care se pare că vor continua cu jucătorul de 23 de ani.

În altă ordine de idei, transferul lui Deian Sorescu la Esbjerg nu era încă 100% realizat. Conform site-ului grupării daneze mijlocașul timișorean a fost testat în continuare și în amicalul de astăzi, câștigat cu o colegă din eșalonul secund, scor 2-0 cu Skive IK. Totuși el va rămâne probabil în echipa în care au fost deja înregimentați conaționalii Adrian Petre și Nicolae Cârnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.