Victorie categorică pentru ASU Politehnica în penultimul test de la Săcele. Un...

Victorie categorică pentru ASU Politehnica în penultimul test de la Săcele. Un fost dinamovist e aproape de a semna cu alb-violeții

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / ASU Politehnica

ASU Politehnica a obținut astăzi un succes la scor cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc. ”Băieții în ghete” au trecut cu 5-2 de harghitenii din Liga a III-a în penultimul amical din perioada cantonamentului. Pentru timișoreni a marcat în premieră și Ionuț Plămadă iar printre titulari s-a regăsit ca debutant și Cornel Predescu.


Mijlocaș care e pe cale să semneze o înțelegere cu echipa pregătită de Bogdan Andone.

ASU Poli are toate șansele să se prezinte cu mai bine de jumătate de echipă schimbată la startul B-ului. Astăzi, pentru ”Băieții în ghete” au debutat Krausz și Predescu. Dacă primul a semnat deja o înțelegere cel din urmă e pe cale să o facă. Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Astra și Pandurii, printre altele, a evoluat ultima dată în Albania, la Skenderbeu. Cornel Predescu (29 de ani) ar fi al zecelea nou venit la timișoreni dacă ținem cont și de trialiștii păstrați. Astăzi a evoluat sub comanda lui Andone și Deian Sorescu, reîntors din Danemarca.

Față de meciul trecut cu Hărmanul (scor 0-0), grupare tot din C, ”Băieții în ghete” au avut astăzi apetit pentru gol. La pauză a fost 2-1 pentru ASU Politehnica în urma reușitelor lui Bădăuță și Plămadă. Giuricici, Mera și Staicu au fost autorii reușitelor alb-violete din partea a doua.

ASU Politehnica: Fișteag – Motreanu, Mera, Coadă, Taub – Krausz, Stancu, Ignea – Plămadă, Bădăuță, Predescu. Au mai intrat: Gakos, Filip – Turda, Bilia, Lazea, Țugui, Sorescu, Giuricici, Ghinescu, Staicu, Bîte și Neamțu. Antrenor: Bogdan Andone.

ASU Politehnica va disputa ultimul amical din cadrul stagiului centralizat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 10, în compania unei alte divizionare C, Olimpia Râșnov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.