BC SCM Timișoara a realizat primul transfer pentru sezonul 2017-18. ”Leii din...

BC SCM Timișoara a realizat primul transfer pentru sezonul 2017-18. ”Leii din Banat” l-au luat pe cel mai bun marcator și pasator al Sibiului

0
DISTRIBUIȚI
Igor Mijajlovic. Foto: Ana-Maria Mătușoiu, totalbaschet.ro

”Leii din Banat” au anunțat primele mutări pentru noul sezon al Ligii Naționale. BC SCM Timișoara l-a înregimentat pe Igor Mijajlovic, un fundaș sârb care a strălucit la CSU Sibiu în ediția trecută, și a prelungit înțelegerea cu muntenegreanul Milos Komatina.

Mijajlovic (33 de ani) reprezintă primul transfer realizat de ”lei” în aceast vară.


Fundașul sârb a fost la echipa din Sibiu din noiembrie 2015 și a avut cifre impresionante în sezonul 2016-17. El a avut medii de 14,8 puncte și 4,4 pase pe meci, capitole la care a stat cel mai bine pentru gruparea ardeleană clasată pe locul 4 în ediția trecută a LNB-ului. De-a lungul carierei acesta a mai evoluat la formații din Ungaria, Slovenia și Macedonia. În anul 2012 a realizat eventul cu MZT Skopje și a mai avut o experiență în România la CS Otopeni.

Cealaltă noutate din tabăra BCT-ului e păstrarea lui Milos Komatina, integralist în primul 5 al alb-violeților în ediția trecută de campionat. La fel ca în cazul noului transfer acesta a semnat un contract valabil până la finele sezonului 2017-18.

BC SCM Timișoara se va reuni pe data de 14 august. Printre primele amicale ale ”leilor” figurează și un test în deplasare cu Partizan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.