Casă lovită de TRĂSNET, în miez de noapte, în Timiş. Care au...

Casă lovită de TRĂSNET, în miez de noapte, în Timiş. Care au fost urmările FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1400179436">

O familie din judeţul Timiş a trecut prin sperietura vieţii lor azi dimineaţă, la aproape două ore după miezul nopţii. Natura dezlănţuită după zilele caniculare a distrus locuinţa unor persoane din Gătaia, după ce în jurul orei 01.40 un trăsnet a lovit acoperişul imobilului.

A urmat un incendiu în urma căruia partea superioară din lemn care susținea acoperișul de ţiglă al casei a ars pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, la fel ca materialele combustibile aflate în debara, un frigider şi o maşină de spălat. Totuşi, graţie şi intervenţiei pompierilor militari, au fost salvate bunuri în valoare de 40.000 de lei.

La faţa locului s-a intervenit din partea Subunităţii de Pompieri Deta şi SVSU Gătaia cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi 9 subofițeri. Deşi din fericire nu au existat victime, la faţa locului şia făcut prezenţa şi un echipaj SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.