Concert memorabil alături de rockerii de la Cargo: „Nu ne-am aşteptat la...

Concert memorabil alături de rockerii de la Cargo: „Nu ne-am aşteptat la aşa un flux mare de oameni“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Cargo a susţinut un concert memorabil în Timişoara

Rockerii timişoreni care alcătuiesc formaţia Cargo au susţinut un concert memorabil sâmbătă seara La Căpiţe, unde în faţa unui public numeros muzicienii au avut parte de o atmosferă magică. „Vrem să începem un pic altfel acest concert. Vă mulţumim pentru faptul că de 32 de ani ne susţineţi necondiţionat, veniţi la concertele noastre …aşa că vreau să încep acest concert altfel…cu voi cântând“, a rostit Adi Bărar, liderul trupei înaintea primei melodii, „Aproape de voi“ care a fost cântată la unison de public. Concertul a avut parte şi de câteva bis-uri. Faptul că lumea a cântat efectiv toate piesele alături de Cargo a făcut ca rockerii să beneficieze de o atmosferă magică acasă.

„Ne-am simţit foarte bine la acest concert. De la început asta ne-am propus să facem un spectacol mai intim, mai pentru apropiaţii noştri. Nu ne-am aşteptat la aşa un flux mare de oameni. La un moment dat aveam impresia că nu o să mai încapă oameni. E o bucurie, şi asta şi faptul că am reuşit să fim aproape de ai noştri.


Mai cu seamă că se spune că nu eşti rege la tine acasă. Se pare că am reuşit să fim foarte aproape de cei de acasă“, ne-a declarat Adi Bărar.

În ceea ce priveşte noutăţile din tabăra echipei, am aflat că pentru această toamnă Cargo pregăteşte un spectacol nou şi chiar şi un cântec. „Deocamdată până în toamnă ne ocupăm numai de turne. Avem un program extrem de încărcat. În toamnă am vrea să pregătim un spectacol şi un cântec nou. Depinde foarte mult de perioada când stăm acasă. Pe drum nu putem face melodii noi“, spune liderul trupei.

Printre piesele care s-au auzit la faţa locului s-au numărat şi melodii mai vechi şi ..surprinzător, la bis formaţia a optat să cânte balada „Nu mă lăsa să-mi fie dor“. „Noi nu avem de regulă un playlist dinainte stabilit. Doar atunci când există un spectacol de anvergură, cu momente mai speciale. Atunci mai facem un playlist, pe care pe care nu îl respectăm…spre panica tehnicienilor. În general avem două trei piese care sunt legate, le folosim în calupuri. Playlist-ul se face în funcţie de cât se bine reacţionează publicul…aşa aşezăm piesele. Chiar dacă uneori spunem şi numele pieselor, în general avem nişte semne distincte între noi pentru melodii. Fiecare piesă are un semn anume… din mână, din ochi, din picior….Acum am dat din casă din secrele noastre. Melodia Ploaia este ascultată peste tot. „Nu mă lăsa să mi fie dor“ este o baladă mai nouă care are tot mai multe vizualizări şi în concerte se cântă tot mai mult. Am vrut să cântăm aşa, să introducem balada asta ca lait motiv. Ne-am simţit  foarte bine La Căpiţe şi vrem să le mulţumim publicului pentru atmosfera creată, deasemenea lui Radu Hambaraş care ne-a creat condiţiile să ne simţim ca acasă“, ne-a declarat Adi Bărar, liderul trupei Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.