Depozit de mașini, cuprins de flăcări după un incendiu de vegetație uscată....

Depozit de mașini, cuprins de flăcări după un incendiu de vegetație uscată. Vezi care au fost pagubele FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-244986481">

Mai multe maşini casate la un centru de tip Remat, din comuna Frumuşeni, judeţul Arad, au ars, aseară, într-un incendiu care a izbucnit iniţial la vegetaţia uscată din zonă, apoi s-a extins.

Conform reprezentanților ISU Arad, incendiul de vegetaţie uscată din comuna Frumuşeni, aflată la circa 15 kilometri de reședința de județ, s-a extins la un centru de colectare a deşeurilor recilabile de tip Remat, iar flăcările au cuprins maşinile din curte, dar şi mase plastice.

„În incendiu au ars trei maşini, două motostivuitoare, izolaţia unui stâlp de electricitate anvelope, cabluri şi materiale plastice. La faţa locului intervine Detaşamentul Arad cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu nouă subofiţeri, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frumuşeni, Zăbrani şi Fântânele”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa.

Pompierii au luptat timp de câteva ore cu focul, apoi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele incendiului.

Sursa foto: ISU Arad / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.