Emoţii pentru profesorii din Timiş: au început examenele pentru posturile de directori

Emoţii pentru profesorii din Timiş: au început examenele pentru posturile de directori

0
DISTRIBUIȚI

S-au încheiat emoţiile pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, a trecut și examenul de titularizare pentru o parte dintre dascăli, însă acum încep emoțiile pentru altă categorie de profesori.

Cei 87 de candidaţi care s-au înscris în concurs pentru a ocupa una din cele 147 funcţii de directori vacante în Timiş au susţinut astăzi proba scrisă.


Spre cinstea lor, profesorii care candidează pentru funcţii de directori nu au fost eliminaţi din examen, aşa cum au păţit mai mulţi candidaţi la Examenul de titularizare, care au fost prinşi încercând să copieze, acum câteva zile. După proba scrisă, profesorii mai au de trecut un hop, proba analizei CV-ului, unde activitatea lor de o viaţă îşi va spune cuvântul în privinţa selecţiei pentru un post de director.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean Şcolar în Timiş există trei unităţi de învăţământ, 12 grădiniţe, 62 de şcoli gimnaziale din mediul rural şi alte 20 din oraşe unde funcţiile de directori sunt vacante. În aceeaşi situaţie sunt şi mai multe licee din Timişoara, unde e nevoie de 17 directori şi 16 directori adjuncţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.