Europarlamentarul Grapini loveşte din nou: a scris o carte copiind citate de...

Europarlamentarul Grapini loveşte din nou: a scris o carte copiind citate de pe Wikipedia

0
DISTRIBUIȚI

Cunoscută pentru gafele de exprimare pe care le face pe Facebook, Maria Grapini, europarlamentar de Timiş a dat din nou lovitura, devenind încă o dată vedetă la nivel naţional, după ce a scris o carte copiind fragmente de pe Wikipedia.


Conform recorder.ro „Viața între scrieri și transcrieri, carte pe care Maria Grapini a publicat-o în 2012, conține fragmente copiate de pe Wikipedia, de pe forumul Sfatul Bătrânilor și de pe site-ul Info Travel Grecia, fiind asumate drept creație personală. Acestora li se adaugă dialoguri siropoase și considerații despre viață, fericire și reușită în afaceri, despre care avem toate motivele să credem că sunt originale și aparțin autoarei. Laitmotivul romanului, repetat de mai multe ori pe parcursul cărții și așezat, ca o cheie de boltă, la începutul, dar și la finalul poveștii, este, țineți-vă bine!, propoziția următoare: <>”.

Grapini ar fi explicat, susţine aceeaşi sursă că „profesorul Cornel Ungureanu e cel care mi-a sugerat să scriu. Eu am susținut mereu evenimentele culturale, săptămânal susțin o carte, iar profesorului Ungureanu mi-a spus: «E păcat să nu scrieți, veniți și vorbiți așa de frumos la lansări, sunteți un politician atipic». Și am îndrăznit să scriu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.