Hoți surprinși de camerele de supraveghere în timp ce dădeau lovitura în...

Hoți surprinși de camerele de supraveghere în timp ce dădeau lovitura în centrul Timișoarei UPDATE Hoții au fost identificați VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un grup de tineri a dat lovitura într-un magazin de pe strada Piatra Craiului din centrul Timișoarei, ziua în amiaza mare. După ce au „studiat” locul timp de câteva minute, au așteptat momentul potrivit și, profitând de neatenția celui care tocmai i-a servit, unul dintre ei a deschis sertarul casei de marcat și a luat 850 de lei. Grupul a luat-o la fugă, urmăriți de bărbatul din magazin, însă hoții s-au făcut nevăzuți.

Clipul cu toată acțiunea a fost postat pe Facebook de Cristi Brâncovan, care-i îndeamnă pe utilizatorii rețelei de socializare să se implice în găsirea autorilor furtului.

UPDATE Cei trei tineri au fost identificați după mobilizarea timișoreanilor pe rețelele de socializare.


„Hoții au fost identificati cu ajutorul vostru. Mama unuia dintre hoți s-a prezentat cu banii la magazin, în aceasta dimineață, în speranța ca patronii i-ar putea ierta, lucru ce nu s-a întâmplat, împăcarea înlăturând răspunderea penală, însă patronii nu au acceptat banii. Secția 1 cercetează în continuare cazul, cât timp reprezentanții magazinului nu-și retrag plangerea. Vă mulțumesc pentru impresionanta mobilizare de 3000 de distribuiri, ce a făcut mesajul meu vizibil către peste 100.000 de oameni, astfel încât în câteva ore hoții au fost identificați, iar prejudiciul este ca și recuperat”, a transmis Cristi Brâncovan, cel care a semnalat cazul aseară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.