Încercare INVENTIVĂ a unui tânăr din Timiş de a trece graniţa. Ce...

Încercare INVENTIVĂ a unui tânăr din Timiş de a trece graniţa. Ce le-a declarat poliţiştilor de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Tupeu pe un tânăr din judeţul Timiş, care a crezut că poate păcăli vigilenţa poliţiştilor de frontieră. În vârstă de 28 bărbatul s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Lunga cu un document fals, pe care erau trecute datele de identitate ale fratelui său.

Încercarea a avut loc ieri, în jurul orei 20.00, aflându-se pe scaunul din dreapta al unui autoturism.


În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că cel care a încercat să treacă graniţa fraudulos se numeşte Alexandru N., de 28 de ani. Pe documentul fals prezentat era aplicată fotografia sa, însă cu datele de identitate ale fratelui său.

La declaraţii acesta a spus că a recurs la o astfel de metodă din pricina faptului că a fost cercetat pentru infracţiuni rutiere şi nu deţinea permis de conducere. Documentul fals l-a procurat de la un alt român a cărui identitate nu o cunoaşte, în schimbul a 400 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea, precum  și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.