Lucrări pe două porțiuni de autostradă din vestul țării. Vezi ce restricţii...

Lucrări pe două porțiuni de autostradă din vestul țării. Vezi ce restricţii de trafic au fost anunţate UPDATE Circulație reluată pe A11

0
DISTRIBUIȚI

Plănuiţi să plecaţi în concediu în zilele următoare sau, din contră, aveţi de făcut diverse drumuri pentru muncă sau pentru a rezolva diverse probleme? Este bine să ştiţi că traficul pe A1 va fi restricţionat, conform unui anunţ făcut de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

„Până în data de 08.08.2017, JV FCC Construccion S.A. – PORR Bau Gmbh va executa mai multe tipuri de lucrări pe A1, sectorul cuprins între km 535+986 (nod rutier Arad Sud) – km 548+236 (intersecția cu A11/DN7). Astfel, printre altele, au loc lucrări de întreținere și reparații la suprafața asfaltică, lucrări de intervenție, reparații și întreținere ITS și iluminat, lucrări la marcaje și semnalizarea verticală, lucrări de întreținere la podurile și pasajele care traversează autostrada.

În funcție de tipul lucrărilor și zona de acționare, circulația se va desfășura cu restricții, sectoarele aflate în lucru fiind semnalizate cu panouri, balize și indicatoare rutiere.


Lucrările se desfășoară numai pe timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală. Antreprenorul JV FCC Construccion S.A. – PORR Bau Gmbh va executa lucrări și pe DN 7, în zona km 553+900, în apropiere de municipiul Arad. Lucrările vor fi semnalizate, iar circulația se va desfășura simultan în ambele sensuri”, a informat DRDP.

În plus, porțiunea de șosea de mare viteză care leagă DN 7 de autostrada A1 va fi închisă. Bucata de 3 kilometri, numită A11 pentru că va face parte, în viitor, din autostrada care va lega Aradul de Oradea, va fi închisă între 10 și 14 iulie 2017, „pentru execuția lucrărilor de refacere a îmbrăcăminții rutiere”.

UPDATE Reprezentanții DRDP au anunțat că lucrările pe A11 au fost încheiate și traficul a fost reluat marți dimineața.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.