Lucrările de pe Calea Girocului, deblocate. Vezi pe ce porțiuni intervin muncitorii

Lucrările de pe Calea Girocului, deblocate. Vezi pe ce porțiuni intervin muncitorii

0
DISTRIBUIȚI
calea girocului
Calea Girocului va fi extinsă la patru benzi.

Lucrările de pe Calea Girocului au intrat în linie dreaptă, anunță primarul Timișoarei, Nicolae Robu. După ce vineri anunța că pe o porțiune din tronsonul care se repară lucrările stagnează, acum edilul a anunțat că situația a fost deblocată.

„Tronsonul Mureş – Muzicescu merge bine că s-a depăşit etapa de mutare a reţelelor de utilităţi.


Am fost ieri dimineaţă şi erau o mulţime de utilaje şi se lucra. Stadiul este avansat şi probabil într-o săptămână două va fi gata acest tronson. Dincoace, de la Mureş la Mareşal Prezan, acolo s-a săpat, dar deocamdată nu lucrează nimeni până nu se mută reţelele de utilităţi”, spunea edilul vineri.

Acum primarul spune că muncitorii au ajuns și în zona în care nu se lucra, după ce situația a fost deblocată. „Pe Calea Martirilor se efectuează săpături în carosabil și se lucrează la înlocuirea rețelei de gaz pe porțiunea Mureș – Mareșal Prezan. De asemenea, se montează receptorii pluviali, iar pe tronsonul Muzicescu Mureș, acolo lucrările sunt destul de avasante și în curând se vor și finaliza. Se toarnă stratul de balast care va fi compresat după cum bine știm și pe trotuare se montează pavajul. Evident că după ce este realizat suportul de piatră turnarea asflatului merge mai repede”, a spus Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.