Muzica timişoreană a ajuns din nou în Suedia: Beck Corlan pregăteşte următorul...

Muzica timişoreană a ajuns din nou în Suedia: Beck Corlan pregăteşte următorul material discografic

0
DISTRIBUIȚI
Timişoreanca Beck Corlan pregăteşte un nou material discografic

Solista timişoreancă Beck Corlan a reprezentat recent ţara noastră în cadrul Gullbranna Festivalen – manifestare considerată de către specialişti drept cel mai mare festival de muzică creştină din Suedia – unde a avut parte de un succes deosebit.

„Acum doi ani am cântat la Festivalul Suedez Gullbranna împreună cu Band-ul. Iarna trecută am fost invitaţi să cântăm în formula acustică la Gullbranna Winter. Cumva se pare că s-a creat o conexiune faină între muzica noastră şi vibe-ul festivalului suedez,  deoarece anul acesta am concertat din nou. Am fost primiţi ca la noi acasă. Oamenii ne-au reţinut nu doar feţele, cât şi muzica ! Nu pot să nu menţionez faptul că am cântat în acelaşi timp cu Nils Landgren, el concertând la scena principală , iar noi în campus.


M-am gândit că la finalul concertului nostru oamenii se vor grăbi la concertul trombonistului, când in colo, ei au cerut şi bis. Am susţinut două concerte împreună cu colegii mei de trupă Marcelle, Poaty Souami – pian şi Szekeres Ferencz – tobe“, ne-a declarat Beck Corlan.

Solista timişoreancă a devenit cunoscută datorită videoclipului care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute şi pregăteşte un nou material discografic cu piese în limba engleză. Acum doi ani, Beck a lansat albumul de debut „Poduri de Pace”, care cuprinde 12 piese compoziţii în limba română, disc care a avut parte de o primire cât se poate de bună din partea fanilor.

„Suntem nerăbdători deja pentru anul viitor. Ne vom duce cu albumul în limba engleză, astfel vom şti cu siguranţă că vom lăsa o părticică din noi în Suedia. Ultima perioadă mi-a adus multă inspiraţie şi am scris piese noi pe care de abia aştept să le aduc în atenţia publicului. Dar prioritar acum înainte de concerte este albumul de care ne apucăm cu mare entuziasm !“, ne-a declarat Beck Corlan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.