Noi contracte pentru finanțare europeană semnate la ADR Vest. Vezi în ce...

Noi contracte pentru finanțare europeană semnate la ADR Vest. Vezi în ce domenii activează firmele care primesc bani

0
DISTRIBUIȚI

După semnarea, în urmă cu o săptămână, a primelor 17 contracte de finanțare cu microîntreprinderi din Regiunea Vest, alte 11 contracte în cadrul Regio-POR 2014-2020 au fosr semnate astăzi la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest. Proiectele au fost depuse în cadrul Axei prioritare 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, a Priorității de investiții 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a întreprinderilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” și a operațiunii A.


– Microîntreprinderi.

Companiile care vor primi finanțare activează în domeniul construcțiilor, industriei prelucrătoare și în domeniul serviciilor de arhitectură, inginerie și editare, urmând ca fondurile accesate să fie folosite pentru achiziționarea de echipamente și programe informatice care vor contribui la creșterea competitvității economice, la dezvoltarea de noi produse sau servicii și la crearea de noi locuri de muncă. O parte din proiecte vizează, de asemenea, construirea sau modernizarea spațiilor în care se desfășoară activitatea microîntreprinderilor.

Proiectele contractate cumulează o valoare totală de 2,27 milioane de euro, finanțarea nerambursabilă fiind de 1,52 milioane de euro iar finanțarea a fost acordată în baza punctajului obținut de fiecare proiect. Până în prezent, au fost semnate 28 de contracte de finanțare, 244 de proiecte aflându-se încă în etapa de evaluare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.