O nouă ediție a Festivalului Clătitelor, la Moneasa. Vezi ce artiști participă...

O nouă ediție a Festivalului Clătitelor, la Moneasa. Vezi ce artiști participă și care este programul

0
DISTRIBUIȚI

Printre numeroasele evenimente organizate în sezonul estival, stațiunea arădeană Moneasa, aflată în splendida zonă de la poalele Munților Codru-Moma, găzduiește în zilele de 29 și 30 iulie cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Clătitelor, care și-a câștigat de multă vreme o mare faimă și atrage, de la an la an, tot mai mulți vizitatori.

Ediția din acest an se desfășoară sub sloganul „Caută-ți clătita potrivită la Moneasa” iar organizatorii speră ca miile de clătite cu zeci de feluri de umpluturi, precum și concertele, concursurile și numeroasele surprize să aducă un număr record de vizitatori.


Sâmbătă, de la ora 16.00, teatrul de vară din Moneasa va găzdui un concert Afternoon SweetJamm cu DjN’Alin, de la 19.45, după deschiderea oficială, concertul cu trupa Moonlight Breakfast iar de la ora 21.00, Night Snack cu Dj Ninho. În ziua următoare, de la ora 13.00 până la ora 20.00, la același teatru va avea loc un spectacol de muzică populară.

Pentru această sărbătoare vor circula și curse speciale cu plecare din fața gării din Arad la orele 8.00, 10.00, 12.00 și 14.00 în ambele zile, cei care vor opta pentru acest mijloc de transport urmând să-și programeze, încă de la plecare, ora de întoarcere. Prețul unui bilet este de 30 de lei, pensionarii beneficiază de o reducere de 50% iar pentru persoanele cu handicap transportul este gratuit.

Turiștii care ajung la Moneasa și au mai mult timp la dispoziție se pot bucura, de asemenea, de ștrandurile cu apă termală ale stațiunii și de numeroasele frumuseți naturale din zonă.

Surse foto: vinsieu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.