Petrecere de zile mari, la piscină, alături de germanul Superlover VIDEO

Petrecere de zile mari, la piscină, alături de germanul Superlover VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Germanul Superlover este invitatul special al petrecerii care va avea loc la No Name Beach

Amatorii de muzică electronică din Timişoara au parte de o petrecere care îl va aduce în oraşul nostru pe binecunoscutul artist german Superlover, evenimentul urmând să se desfăşoare joi 28 iulie de la ora 21.00, la piscina No Name.

Superlover e un nume cunoscut în muzica electronică din Berlin care şi-a început cariera în 2011 şi a reuşit să-şi clădească o faimă binemeritată prin track-urile sale energetice şi emoţionale în care amestecă cu un deosebit talent muzica disco şi funk în curentul house din zilele noastre.


Născut şi crescut în Berlin, Superlover a luat contact cu muzica techno din anii 90 din Germania iar primele sale producţii au reflectat pe deplin aceste tendinţe. Adevărata consacrare a venit însă în momentul în care artistul a început să producă piese influenţate de DJ Sneak, Ian Pooley, Cassius, Fred Falke sau Etienne de Crecy.

Ca şi artist al casei de discuri Mother Recordings, Superlover a devenit cunoscut graţie piesei Steam acum trei ani, iar succesul a continuat un an mai târziu cu „Love me“, o melodie care a cucerit ringurile de dans din întreaga lume. Alături de piesele sale, Superlover a realizat o serie de remixuri pentru artişti ca Claptone, Tube & Berger sau Roland Clark. Printre alte succese ale sale se numără „Circus“, „Love machine“, „Talking machine“ sau „Heart Drive“, aceasta din urmă fiind pe locuri fruntaşe în topurile Beatport din acest an.

Alături de invitatul special al serii, distracţia va fi asigurată de rezidenţii Andreas Sam şi Ovijay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.