Ploaie de amenzi pe șoselele din Timiș: sute de șoferi, trași pe...

Ploaie de amenzi pe șoselele din Timiș: sute de șoferi, trași pe dreapta în doar trei zile

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșit de săptămână activ pentru polițiștii de la Rutieră din Timiș. Aceștia au tras pe dreapta și sancționat sute de șoferi care au încălcat regulile de circulație rutieră.

De vineri și până duminică, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente. În cadrul controalelor, poliţiştii au constatat 5 infracțiuni și au aplicat 416 sancţiuni contravenţionale, dintre care 175 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 104 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 18 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză.


De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Printre șoferii sancționați de oamenii legii se află și un bărbat de 64 de ani care a fost prins în noaptea de 08 spre 09 iulie, în jurul orei 00.30, de poliţiştii Postului Tormac în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.