Reacția lui Sorin Grindeanu după decizia conducerii PSD de a pune șefi...

Reacția lui Sorin Grindeanu după decizia conducerii PSD de a pune șefi interimari la filiala Timiș

1
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu

Sorin Grindeanu a avut o primă reacție după ce a apărut informația că a fost numită o conducere interimară a PSD Timiș de către Liviu Dragnea – Petru Andea, secretar de stat în Ministerul Învățământului, și Dorel Căprar, președintele PSD Arad.


”Organizația PSD Timiș este o organizație puternică, lucru dovedit în alegeri, fie că le place, fie că nu le place colegilor de la București și unită. Coordonarea PSD Timiș de la Arad mi se pare cel puțin ciudată în condițiile în care PSD Arad este cea mai slabă organizație din țară. Astea sunt deciziile Bucureștiului pentru PSD Timiș. Mai multe nu vreau să comentez acum. Sunt cu copiii în concediu”, a declarat Grindeanu pentru PRESSALERT.ro.

După ce a fost demis din funcția de premier, Sorin Grindeanu a avut mai multe întâlniri cu primarii și organizațiile din județ, aceștia susținând că președintele filialei Timiș a PSD este în continuare fostul prim-ministru.

1 COMENTARIU

  1. Nu pot niste catei din Bucuresti sa numeasca conducere interimara la Filiala P.S.D Timis, ca asa vor muschii infractorului Dragnea. Recomand P.S.D-istilor din Timis sa gaseasca o alta locatie fiindca oricum P.S.D-ul se dezmembreaza pe zi ce trece, sa ramana Dragnea cu traseistu Stefanescu cu fufele lor nesimtite in marele P.S.D….vai capu lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.